Oldalinfó

Információk a Delena Site -ról

A Vámpírnaplók és én, avagy miért vagyok Delenás 
 Be kell vallanom, a könyvsorozat esetében inkább a Stelena pártján álltam, de a tévéműsornál már Stefan és Elena első találkozásakor azt gondoltam: ez így nem lesz jó. Elena egyáltalán nem olyan volt, mint a könyvben. Teljesen más személyiségű és megjelenésű karakter volt, míg Stefan ugyanolyan volt, mint a könyvekben, ahogy Damon is. És ennek az Elenának nem Stefan mellett volt a helye. De mivel a rendezők erre nem akartak rájönni, felhagytam a sorozattal, és legközelebb csak a harmadik évad előtti nyáron mentem a közelébe.
 Akkor megnéztem az első évad maradékát, és az egész második évadot. A harmadik évadot már "élesben" izgultam végig. Elég vegyes érzelmekkel voltam az évaddal kapcsolatban. Leginkább azt mondanám róla, hogy: az évad, amiben folyton elhúzták a Delenások előtt a mézes madzagot. A végén fontolóra vettem, hogy nem is nézem tovább a sorozatot, de aztán jobban átgondoltam, és adtam neki még egy esélyt. 
 És hát mit is mondjak? Még mindig haragszom egy kicsit Elenára és a rendezőkre, de reménykedem, hogy azért csak eljön még a Delena ideje.
Amiért az oldal létrejött 
 Sok jó Vámpírnaplók oldalt láttam már, van, amit rendszeresen látogatok is, van ahova csak néha nézek be. Delenás oldalakat is látogatok, de kíváncsiságból (meg amolyan kémkedés gyanánt is) benéztem a világ legnagyobb, leghíresebb Stelena oldalára is. És elkezdett bántani, hogy a Delenásoknak nincs egy ilyen igazi, nagy közössége. Aztán találtam egy szép, angol nyelvű Delena oldalt, és megnyugodtam. De az a gondolat nem hagyott nyugodni, hogy magyar nyelven nincs ilyen oldal, ezért hosszú hezitálás után megnyitottam ezt a blogot. Azért a bloggerrel készítettem, mert 1.) még nincs saját jövedelmem, a zsebpénzem pedig édeskevés ahhoz, hogy egy egyedi domain - nel rendelkező oldalt vegyek, 2.) a blogger az egyetlen olyan program, amit  profin tudok kezelni, és aminek az összes funkcióját tudom használni (legalábbis azt hiszem J).
Extrák

A Delena Site persze nem olyan, mint reciproka, az a bizonyos angol nyelvű Stelena - oldal. Ennek nemcsak az ellenkező "párt" fikázása és a saját kedvenceink imádata a lényeg. Persze ez is benne van a pakliban, hiszen ez egy Delena - rajongói oldal, de ezen felül egy Vámpírnaplók oldal is. Ezért minden angol nyelvű előzetest és jelenetet feliratozok és youtube - ra feltöltök az oldal nyitása óta. Teljes epizódokat nem feliratozok, egyrészt mert az már kicsit macerás azzal a programmal, amit használok, másrészt azért, mert az internet tele van jobbnál jobb feliratokkal, ezért gondolom, mindenki megtalálja a módját, hogy megnézze.
Egyéb adatok 

  • Szerkesztő, videók: Sinéad
  • Oldal nyitása: 2012. november 4.
  • Ajánlott felbontás: 1024x768
  • Ajánlott böngészők: Google Chrome, Mozilla Firefox
  • Aloldal: Delena Galéria
  • Kapcsolat: sinead99@citromail.hu
Jogok és források 
 A Delena Site teljes tartalma saját munka, ami nem, ott a forrás fel van tüntetve. Minden szöveges és képi anyag részben vagy egészben való másolása TILOS!
 Fő források: sok információ származik a Vámpírnaplók.hu oldalról, a Vampire Diaries Online.com oldalról, illetve a Stories, News, Spoilers about The Vampire Diaries oldalról. Az angol nyelvű oldalakról (például a CW hivatalos oldaláról) származó információkat én fordítom, ha más oldalak fordítását publikálom, feltüntetem a forrást.
Korábbi kinézetek
1. Design - Vörös köd
2012. november 4. - 2012. december 2. 
2. Design - Tél
2012. december 1. - 2013. január. 8.

3. Design - Lila fény
2013. január 8. - 2013. február. 17.    
4. Design - Változó
2013. február 17. - 2013. március 22.
5. Design - Tengerfenék
2013. március 22. - 2013. május 9. 

6.1 Design - A vég kezdete
2013. május 9. - 2013. május --.
                                                   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése